vineri, 10 august 2012

De ce Maxim Cojocaru, antrenorul Cristinei Iovu nu a plecat la Londra?



Maxim Cojocaru, antrenorul principal al Cristinei Iovu, premiata cu bronz la Olimpiada de la Londra nu a fost inclus in delegatia oficiala. La fel și doctorul acesteia. Deși ar fi trebuit să meargă, au fost excluși.

Pe pagina oficială a Comitetului Național Olimpic se vede clar că Maxim Cojocaru e antrenorul principal, iar Sergiu Crețu e secundar.

Publika TV nici nu amintește că ar fi un alt antrenor decât Maxim Cojocaru. De facto Sergiu Crețu nu e antrenor, deși el ia parte în procesul de antrenament. Maxim Cojocaru nu se supără pentru că ei sunt rude.

Din cauza că doar Serghei Crețu a ajuns la Londra, acesta a fost scris ca singurul antrenor, probabil în toate hârtiile oficiale.

Sunt sigur că dacă Maxim Cojocaru ar fi întrebat de ce nu a făcut parte din delegație, va inventa ceva - pt el e mult mai important rezultatul Cristinei, însă lucrurile par destul de clare: în locul lui Maxim și a doctorului Cristinei au fost incluși persoane care nu meritau să ajungă la Londra, nici pe banii proprii.

Deci, d-l Filat, ce parte din apartamentul Cristinei Iovu reprezintă locuri nemeritate în delegația oficială la Londra?

PS: Maxim Cojocaru și Sergiu Crețu au făcut parte din delegația oficială la Jocurile Olimpice din Beijing 2008.