duminică, 16 septembrie 2012

NU voi veți face unirea! Punctum.


Da, NU voi o veți face!
Mă adresez în special celor care au organizat marșul unii de azi, 16 septembrie. Poate veți lua parte la unire, poate veți fi carne de tun, dar nu voi o veți face.
nu sunteți în stare să o faceți. ceea ce faceți acum e doar de dragul de a face ceva, nu de dragul ideii.

Vreți rezultate - apucați-vă mai întâi de ceva serios, apoi treceți la ideia unirii.
din 25% angajați Microsoft faceți 25% applicații vândute pe AppStore sau ceva de tipul ăsta;
din cei mai mari hoți ai europei faceții pe români cei mai mari inventatori ai europei, așa cum aveau șansa să fie pe la începutul sec. XX.
Moldovenii din est sunt mai apreciați decât românii în europa. Nu mă credeți? - întrebații pe toți cei care lucrează în străinătate. faceți ca românii să fie mai lăudați, și atunci veți vedea cum 95% din moldoveni din est automat se vor identifica ca români.

A, e greu?! Nimic mare nu se face ușor!!

Ceea ce faceți voi acum e mai grav decât a nu face nimic. e un parazitism politic și distrugerea potențialului doar de dragul de a fi cunoscuți. Nu sunteți în stare să calculați ce efecte vor avea în societate fiecare lucru făcut de voi. VOI faceți ca oamenilor simpli să le fie rușine să spună că sunt unioniști.

NU! nu societatea e proastă! NU voi sunteți oamenii potriviți să aduceți argumentele, să faceți lucruruie propice astel încât societatea măcar să accepte inițial ideia unirii.

Istoria nu vă va ține minte ca cei care au pregătit unirea, ci ca pe cei care au întârziat-o, din egoism propriu și cu ajutorul finanțelor oamenilor creduli.

Cei care au încercat și au dat în bară i-a dus minte să se retragă, cel puțin din primele rânduri (Dabija, Matei, chiar și G.Vieru). Vouă vă va ajunge minte să vă retrageți la timp? Nu că m-aș aștepta ca Pavlicenco să se retragă.

Chiar dacă nu vă veți retrage, pot să vă calmez de pe-acum: mai bine ați face ceva bun: NU VOI VEȚI FACE UNIREA!


Să nu-l uităm pe Grigore Vieru și ultimile sale dorințe, oricare ar fi poziția d-voastră față de unire/românism.