miercuri, 17 august 2011

Despre zvoni în domeniul IT, în speță Apple.


Oare nimeni dintre voi nu ați spus o informație prostească când cineva vă bate la cap, doar ca să nu spuneți o informație care nu ar trebui să ajungă în public? Apoi să stați să râdeți de ei la care a ajuns informația, să vedeți cum folosesc ei o informație tâmpească, fără să-și pună creierii în mișcare și să mai gândească puțin? Mie mi s-a întâmplat asta de câteva ori.

...acum vă dați seama cât de mult "fun" trebuie să fie să lucrezi întro compania ca Apple, unde lumea se rotește să afle măcar un mic detaliu despre orice? Eu îmi închipui că angajații apple își transmit unul altuia prostiile pe care le-au spus blogerilor?
Și-apoi, mai este si altă categorie: blogerii care caută trafic și sunt gata ei singuri să înventeze o prostie, doar ca să aducă cât mai multe vizite.
Dacă citiți/primiți un zvon, gândiți-vă mai întâi dacă ce se spune în el are sens.

Cam toate zvonurile care ajung pe .ro dar mai ales pe .md sunt cele care au suferit efectul de ecou al grupurilor restrânse de pe internet și de obicei sunt cele mai prostești și nu se vor regăsi în evenimente reale. Dacă ajungeți să citiți un zvon, nu o știre legat de o companie IT, mai ales de Apple pe un site de știri generaliste/ știri IT din toate domeniile, vă recomang să-l luați ca pe-o glumă.

PS: Tu ce site de zvonuri urmărești? Cam câte din ele s-au realizat?